Activiteiten

Wil je in de natuur genieten van activiteit? Mogelijkheden genoeg! Je kunt gaan fietsen zoals wielrennen & mountainbiken. Op het water is er ook genoeg te doen. Kanoen, je eigen vis vangen en lekker zwemmen. Motorrijden, paardrijden en golfen zijn ook wat sportievere activiteiten. In de winter kun je schaatsen en skiën in Isaberg, dat een uur rijden is vanaf Unnaryd.

Vanzelfsprekend kun je de uitgekozen activiteit zelf uitvoeren, maar hoe leuk is het om onder begeleiding van oud-marathon schaatser Richard van Kempen een fietstocht te maken? Of in de winter op het ijs! Dan niet oud-Hollands zo snel mogelijk, maar genietend over ijsvlaktes met avontuurlijke bestemming!

Op een mooie dag lekker het water op? Of lekker in de omgeving vissen? Dat kan, onze boot is te huur!
Isaberg

Naast alle vermelde sportactiviteiten kunnen wij ook een speciale activiteit aanbieden:

Back to Nature;
Je gaat drie dagen en twee nachten overleven in het bos onder leiding van zeer goed opgeleide gidsen (één van de gidsen is assistent van Ray Mears van Bushcraft Survival). Tijdens deze dagen leer je skills als vuur maken, shelter bouwen, welke vruchten/paddenstoelen zijn eetbaar, drinkbaar water herkennen, spoorzoeken en overnachten in de buitenlucht. Respect voor de natuur staat voorop, maar ook samenwerken en vertrouwen in elkaar komen aan bod. We sturen je niet zomaar het bos in; een mes, zaagblad en touw zijn je basisaccessoires en om het geheel een béétje comfortabel te maken krijg je een slaapzak en een voedselpakket. Deze activiteit is voor groepen vanaf zes personen met een maximum van 24. Vraag een offerte aan!

Survival weekend

We bieden een back to nature pakket aan. Met een basisuitrusting van mes, zaagblad en touw leren overleven in de natuur onder begeleiding van een gids, die je leert om vuur te maken, water drinkbaar, welke vruchten, paddenstoelen en bladeren eetbaar zijn.  Weet waar wel en waar niet een kamp mag worden opgezet en waar en waarop je kan vissen. Om deze dagen goed, avontuurlijk, maar ook enigszins comfortabel door te komen zul je leren van materiaal uit de natuur een shelter te bouwen.

Kosten € 445,00 per persoon

Dit is exclusief de reis naar Unnaryd.

Voor dit geld krijg je:

*          Drie dagen en drie nachten overleven in de natuur onder begeleiding en instructie van één van de beste bushcraft instructeurs van Zweden: Juha Rankinen

*          Materialen  o.a. gebruik kookpotten, bijlen en kompas. Een mes, zaagblad en touw blijft  in je bezit.

*          Noodrantsoen

*          Twee overnachtingen met ontbijt in B&B Hollands Län i Hallands Län

We hopen dat we jullie enthousiast heb kunnen maken voor een survivalweekend!

Boek nu een trainingskamp voor 10 personen!

U heeft de beschikking over;

  • vijf tweepersoonskamers
  • een keuken
  • een woonkamer
  • stalling voor fietsen
  • gebruik projector met scherm
  • de grillplaats in de tuin

Indien gewenst verlenen wij trainingsadvies en trainingsbegeleiding met de auto of op de fiets. Tijdens het verblijf verzorgd u zelf uw maaltijden. De trainingskleding wordt één keer per dag voor u gewassen.

Totaal kosten trainingskamp 7 dagen 10 personen

€ 2.495,00

Inclusief trainingsbegeleiding

€ 50,00 per keer

In samenwerking met een collega B&B in Unnaryd kunnen we een groep van maximaal 20 personen ook verwelkomen.

 

Mountainbiken

Ook is het mogelijk om lokaal een kano te huren om te kanoën op het meer!
Advertentie