Over ons

Richard en Anita in Zweden

Het gasthuis ligt aan de rand van Unnaryd: een welvarend dorp aan het Unnenmeer. In het dorp zijn alle voorzieningen te vinden, van tankstation tot museum met traditionele (bouw)kunst. Qua eetgelegenheden kun je kiezen uit een pizzeria, en in de omgeving zijn verschillende lunchrestaurants waar je tussen 11.00 en 14.00 uur een heerlijke warme maaltijd kunt nuttigen. Ook is er een supermarkt voor je dagelijkse boodschappen en een souvenirwinkel met een café. De omgeving is betoverend en je begrijpt direct dat in dit land sagen en sprookjes zijn ontstaan. Naast de reuring van het dorp vind je hier ook de rust van de natuur!

Klik hier voor de locatie in Google Maps

Unnaryd

Richard en Anita wonen sinds 2017 in het mooie Zweden. In Nederland heeft Anita jarenlang een Bed and Breakfast gerund en deze ervaring is mee verhuisd richting Unnaryd. Hier wil zij de gasten verzorgen en adviseren zodat zij kunnen ontspannen op deze prachtige locatie.

Richard is bekend marathonschaatser en heeft sportieve intenties in Zweden. De winters zijn natuurlijk perfect om schaatsclinics te geven, maar in de zomers kunnen ook genoeg activiteiten ondernomen worden! Denk aan mountainbiken, een (trainings)rit op de racefiets, een lange wandeling met Fika, lekker zwemmen en kanoën met een picknickmand mee om op een eilandje uit te rusten.

Anita Kerkhof
Richard van Kempen
Advertentie